Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Επιλογές προσφοράς

Ομορφιά & Περιποίηση

59 Ενεργές προσφορές

Ενέσιμο Υαλουρονικό μόνο με 145€ απο 250€ !Για τους λάτρεις της τελειότητας και της ομορφιάς, και δείτε το πρόσωπο σας πάλι στην εφηβεία του. Απαλλαγείτε από ρυτίδες έκφρασης ή γήρανσης, αποκτήστε ξανά τη σφριγηλότητα και τη λάμψη στο πρόσωπό σας με μία θεραπεία υαλουρόνικου μία προσφορά από το Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής +MediSystem στον Αγιο Δημήτριο δίπλα από το Μετρό Αγίου Δημητρίου.

3
αγορές
  • Ενέσιμο Υαλουρονικό μόνο με 145€ απο 250€ !Για τους λάτρεις της τελειότητας και της ομορφιάς, και δείτε το πρόσωπο σας πάλι στην εφηβεία του. Απαλλαγείτε από ρυτίδες έκφρασης ή γήρανσης, αποκτήστε ξανά τη σφριγηλότητα και τη λάμψη στο πρόσωπό σας με μία θεραπεία υαλουρόνικου μία προσφορά από το Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής +MediSystem στον Αγιο Δημήτριο δίπλα από το Μετρό Αγίου Δημητρίου.
  • Ενέσιμο Υαλουρονικό μόνο με 145€ απο 250€ !Για τους λάτρεις της τελειότητας και της ομορφιάς, και δείτε το πρόσωπο σας πάλι στην εφηβεία του. Απαλλαγείτε από ρυτίδες έκφρασης ή γήρανσης, αποκτήστε ξανά τη σφριγηλότητα και τη λάμψη στο πρόσωπό σας με μία θεραπεία υαλουρόνικου μία προσφορά από το Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής +MediSystem στον Αγιο Δημήτριο δίπλα από το Μετρό Αγίου Δημητρίου.
   

Η προσφορά τελείωσε στις:

2019-07-19, 08:59:00

 
Επιτυχής προσφορά

3 αγορές

Αξία
Έκπτωση
Κέρδος
250
42%
105

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

Όνομα Παραλήπτη :
E-mail Παραλήπτη :
Μήνυμα δώρου :

 

Λίγα Λόγια

+Medisystem
 
Το +Medisystem αποτελεί ένα σύγχρονο χώρο ιατρικής αισθητικής, με έμφαση στην επιστημονική παροχή υπηρεσιών υγείας και αισθητικής προσώπου και σώματος, σε έναν άριστα και όμορφα διαμορφωμένο χώρο, με όλες τις ανέσεις.Σκοπός και φιλοσοφία του Ινστιτούτου είναι, να παρέχει όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες αισθητικής και αδυνατίσματος, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να ωφεληθούν από αυτές και να αντιμετωπίσουν με τη συνεργασία  του έμπειρου επιστημονικού προσωπικού, την οποιαδήποτε ανάγκη τους σε ένα άρτια και όμορφα διαμορφωμένο περιβάλλον, χαρίζοντας τους πολύτιμες ώρες χαλάρωσης, ευεξίας και αρμονίας!
 

Στοιχεία επιχείρησης

Ημέρες και Ωρες λειτουργίας  Δευτέρα-Παρασκευή ,11:00-20:00

HΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ: Το κουπόνι ισχύει έως 31/10/2019

Medisystem
Λεωφ. Βουλιαγμένης 272Β δίπλα στο μετρό Αγίου Δημητρίου - Αγ. Δημήτριος, Αττική
ΤΗΛ. 698.068.24.60 / 2109704555 / 210.97.04.557 / 211.800.45.48.
 
Τρόποι πληρωμής
 
 
Για την ολοκλήρωση των αγορών σας, υπάρχουν οι παρακάτω τρόποι πληρωμής:
 
 
1) Πιστωτική Κάρτα
 
2) Προπληρωμένη Κάρτα (μπορείτε να ζητήσετε από την τράπεζα σας να σας δώσει μια πιστωτική με το συγκεκριμένο ποσό της προσφοράς)
 
3) Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του CrazyBonus.gr (πατήστε αγορά και ακολουθήστε τις οδηγίες)
 

Όροι Προσφοράς

Tο κουπόνι σας είναι αμεσα διαθέσιμο και θα το λάβετε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αγοράs σας.
 
Η προσφορά ισχύει αμέσως μόλις λάβετε το κουπόνι.
 
Η προσφορά περιλαμβάνει μία θεραπεία υαλουρόνικου.
 
Γέμισμα με υαλουρονικό οξύ
 
Μείωση στατικών ρυτίδων και αλλαγή ογκομετρίας του προσώπου
 
Εφαρμόζεται σε μία περιοχή της επιλογής σας από: περίγραμμα χειλιών ή σαρκώδες χειλιών ή ρυτίδες καπνιστού (άνω χείλος) ή ρυτίδες μεσόφρυου
 
Ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής η θεραπεία έχει στόχο να τονίσει το σχήμα και περίγραμμα των χειλιών ή να αυξήσει τον όγκο των χειλιών ή να μειώσει δραστικά τις ρυτίδες καπνιστού ή μεσόφρυου.
 
Είναι σημαντικό να συζητήσετε με τον θεραπευτή σας τι ακριβώς μπορείτε να περιμένετε μετά από κάθε εμφύτευση, όπως επίσης να καθορίσετε σε ποιες περιοχές του προσώπου σας μπορεί να εφαρμοστεί. 
 
Ανάλογα με τη γενική κατάσταση του δέρματος θα καθοριστεί από τον ιατρό σας, το πρωτόκολλο της θεραπείας που αφορά τις προσωπικές σας ανάγκες.
 
Ενέσιμη θεραπεία κατά την οποία γίνεται τοποθέτηση υψηλής ποιότητος υαλουρονικού οξέος κάτω από το δέρμα σας. 
 
Το υλικό απλά καταλαμβάνει όγκο και είναι απόλυτα φιλικό και ασφαλές αν αναλογιστεί κανείς ότι το υαλουρονικό οξύ αποτελεί συστατικό του ίδιου του δέρματος.
 
Άμεσο αποτέλεσμα το οποίο διαρκεί 8 έως 12 μήνες στα χείλη και 13 έως 18 μήνες στις υπόλοιπες περιοχές του προσώπου.
 
Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο είτε ως δώρο σε τρίτους.
 
Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 2109704555 / 210.97.04.557 / 211.800.45.48 
 
Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον πριν 1 ημέρα.
 
Απαραίτητη προυπόθεση είναι η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

Nearby Deals